XERA

  • PDF
  • Imprimeix
  • Correu electr├▓nic

xera.jpg

Mesclat ├ęs un grup format per persones de diferents disciplines i proced├Ęncies per├▓ amb un seguit de sensibilitats comunes que defineixen els seus treballs.
Despr├ęs de dos anys presentant el seu primer disc, han for├žat la coincid├Ęncia de les agendes dels seus respectius projectes personals o col·lectius i han posat fil a l'agulla d'un nou disc que, al rev├ęs del m├│n -no podria ser d'altra manera- presentaran uns mesos abans d'editar-lo i fins i tot d'enregistrar-lo.
Per a un prop├▓sit tan peculiar, han dissenyat un espectacle que trenca amb la rutina acostumada i presenten aquest Xera! com un espectacle on diferents disciplines art├şstiques -el teatre, la raps├▓dia, les projeccions, la m├║sica de banda o cobla, el so dels grallers, dol├žainers o xeremiers- coparticipen de la idea que Mesclat ha volgut transmetre des del seu origen: ├ęs possible fer espectacles de qualitat i divertits i vinculats als par├ámetres de la cultura fugint de la submissi├│ mercantilista de la cultura global, aquella que no nom├ęs no ├ęs de tot el m├│n, sin├│ que no ├ęs d'enlloc.
Buscant la implicaci├│ d'artesans de la cultura dels llocs on farem Xera!, buscant la complicitat de col·lectius socials i culturals dels llocs on fem Xera!, convidant-vos a vosaltres fer Xera!
L'espectacle t├ę una durada de tres hores i mitja
La gira de Xera! ├ęs improrrogable.

 

2019

 

2018

 

2017

 

2016

 

2015

 

2014

 

2013

 

2012

 

Cartell Identi'CAT 2010

2004

Cartell any 2009


carrer de l'any 2004

Navega en català

amb l'ajuda de

agora.jpg

Qui ├ęs connectat

Tenim 5 visitants en l├şnia
camisetas de futbol baratas
http://www.yukondieselfuel.com
http://www.camisetaespanamundial2014.es